Oct 21, 2010

Bebot menyibuk

Kesian tengok Kecik dan anak-anak dia. Before ni, tempat mereka kat celah-celah pasu hujung bucu rumah. Tapi tadi pagi hujan. So, mak aku suruh aku pindahkan mereka kat dalam rumah hamster ni. Rumah hamster okay! Dah jadi rumah kucing. Huhu.

Biarlah mereka duduk sini, at least tak sejuk kuyup kena hujan. Tapi ada pulak yang menyibuk nak jugak duduk tidur situ. Haihhh... Bebot, Bebot...

Oct 18, 2010

Biru & Bebot

Breakfast Time



p/s : makan anggur sebelum lunch hour.

Oct 3, 2010

Marhaban


Kaum lelaki bermarhaban.

Kaum wanita.


Bulan Syawal still belum habis, so macam biasa, mestilah ada majlis marhaban kat kawasan perumahan. Majlis macam ni dapat mengenali siapa jiran sebelah menyebelah rumah. Kalau tak, memang tak kenal. Kalau kenal pun, senyum-senyum je. Tak berkenal-kenal, cukup cam rupa saja :p

Selamat Hari Raya!