Apr 21, 2011

The G

Assalamualaikum

Semester ni semester last aku di UiTM Shah Alam. So lepas ni The G akan berpisah. Mungkin susah nak jumpa lagi, and mungkin jugak senang. Sebab QS field tak besar mana, balik-balik jumpa orang yang sama. So, no wonder la if we''ll meet again :)

To The G, good luck untuk final semester exam and your future life. Semoga kita semua berjaya. Ayie nak jadi lecturer kan, KB kerja kat office daddy dia, Ima nak kerja gomen, Qush nak sambung master, Iem nak kahwin cepat, Paeh become a photographer. Hehe.

Love;
Juleha Aripen

Apr 17, 2011

Konsert Gadis Semasa Sunsilk @ DragonFly Orange Club

Assalamualaikum

Sekian lama tak mengupdate, ada banyak story mory tapi takdok internet nak cerita.
Konsert Gadis Semasa Sunsilk ni aku pergi dengan Chanhonam, and this is the surprise that he told me a few days ago. Serius aku tak pernah tengok Noh perform lively, so bila Chanhonam kata dia nak bawak aku tengok Noh perform, ya ampun rasa happy gila macam orang jakun.

But that night is for Melda Ahmad, the Gadis Semasa.





The queen of rock memang legend malam tu, dah macam konsert tuh dia yang punya. Tapi aku tetap dengan Noh. Mimi from ONE memang seksi gila, macam mana dia boleh menari dengan begitu. Oh! Yuna pun steady cool je.

Ok, jangan lupa tengok Gadis Semasa Episod 13, kot-kot la muka aku dan Chanhonam tercongok kat depat kamera, sebab kitorang kat depan stage weh! Ok, cool, jangan perasan sangat +_+

Thanks Chanhonam, very much!