May 12, 2012

Yuen & San San

Assalamualaikum.

Dah 12 Mei dan menunjukkan dah seminggu lebih Yuen dan San San tinggalkan office. Seriously terasa kesunyian office CNH, sebab staff dalam CNH tak ramai. So bila ada yang berhenti, of course lah terasa sunyi nya. 

Gambar-gambar dalam entry ni semuanya diambil pada last day Yuen dan San San kat CNH, hari Jumaat. Hari Jumaat tu jugak lah, aku tak berapa nak buat kerja, hihik. Lepas ni aku pun tak tau nak tulis apa dalam timesheet, memang takde produktiviti aku rasa hari tu.

Dan hari tu jugaklah, Atika takde sebab dah balik kampung atas urusan peribadi, so dia tak dapat join kami bergambar. Oh, lupa pulak Chong pun takde sebab he got a meeting that day. Actually Big Boss ada dalam bilik dia, tapi kitorang treat office macam tadak sapa ja. Hehe. 

These two girls la, Yuen and San San yang tinggalkan office. Yuen katanya ke Singapura untuk kerja disana, dan San San dah habis latihan praktikalnya di CNH untuk dua bulan saja.

 Yang tengah-tengah tu Shanny, beliaulah Admin cum Accountant di CNH.

San San is a loud-spoken girl. Dia best, aku rasa dia ni jenis selamba dia, and actually sepanjang dua bulan she's in the office, office akan jadi hidup sebab dia selalu jadi mangsa buli Chong dan office pun jadi huru-hara.. She's a good girl, tak pernah ponteng atau MC, bila takde kerja dia cepat-cepat mintak kerja. Even photostat document pun dia tak kisah asalkan ada kerja untuk dia buat. Good luck girl!



Gua suka betul gambar ni, rasa macam nak cium-cium je si Yuen tu, actually she's a very nice-good-cute girl tau. Dia pendiam, and talk when needed. Chong also agreed with me that Yuen is such a nice and suci girl, you know.







Rindu these two girls already :(

No comments: