Jan 5, 2016

Family Trip - Ho Chi Minh, Vietnam 3D2N (16/08/15 - 18/08/15) Part 1 - Departure



Hello! Kita rest sekejap entri untuk Seoul, sebab gambar- gambar memang banyak gila. Aku nak tulis entri Seoul pun dah bosan, kikiki. Mari beralih arah kepada Family Trip pula. Emm, rasanya ini family trip ke 3, selepas Bandung, Indonesia dan USS, Singapura. Dan family trip pertama bersama ahli keluarga baru. Yelah, Angah dah kahwin, Dah ada baby dalam perut dah pun.

Blog cikzuzu ni memang terabur, sukati aku je nak letak entri apa pun, heheh. Entri pasal Angah kahwin pun tak buat lagi. Hahah!


Memandangkan kami takda supir, maka dengan terpaksanya Chan menjadi pemandu kami untuk ke airport. Terima kasih, pakwe!

Dan gambar-gambar berikut adalah gambar kami sekeluarga sedang menunggu flight ke Ho Chi Minh pada pukul 12 tengahari.





 



No comments: