Jul 29, 2012

Pippin, the new sugarbear

Hai, assalamualaikum!


Long time no entry, and this entry is about sugar glider again! Ya, i adopt 1 more glider, umurnya 8 bulan and of course female. the purpose of adoption ialah kesiankan Sugi sebab dia dah matang, dah selalu keluarkan anu dia untuk mengawan. Si Manis baby lagi, tak dapatlah nak memberi kepuasan pada Sugi. Hihik. 

I bought from a guy named Faris. Dia namakan this glider as Pippin. The first masukkan Pippin together dengan Sugi and Manis, dorang bertiga ok. Tapi since last night, Pippin cuba nak mencederakan my Manis. Sekarang ni, aku dah asingkan Pippin dengan dua ekor tu. I don't like her anymore after dia trying to gaduh dengan Manis. Sorry Pippin, I can't love you as I love both Sugi and Manis. Sorry to say :( But Chan pity you. Kita tengok macamana nanti ok? 

No comments: