Sep 18, 2012

Photo: Akad Nikah Nurnaim & Razin (Sebelum Lafaz)

Assalamualaikum.
Hey, hey, hey, hey! Lagi seorang kawan sepoli-seuitm-serumahsewa-sebiliksewa kahwin. Last two weeks, Ima dan hari Sabtu lepas, Nurnaim & Razin. Aku panggil dia Iempian je. Hihik. Gegambar kat sini tak berapa nak sharp dan tak berapa nak memuaskan hati, tak seperti wedding Imah haritu, sob-sob-sob :(

Lets photos tell the story.

Razin - Pengantin lelaki menunggu rombongan perempuan

Akad nikah dijalankan di Masjid Jamek Kampung Baru, KL.

Arggghhhh! Chan selalu amek gambo bila gigi jongang aku terkeluar -___-

Iempian in creaminoooooo...


Ayah pengantin perempuan

Ini cik pengapit. Inai dia lagi merah dari pengantin.



Manisnya Iempian dalam gambar ni. Boleh potong kaki.

Saya - Iem - Linda dan 3 raingers. Nampak tak raingers saya kat mana?

Kak Yann (mak andam)

Tok Imam. Boleh tahan kelakar dia ni.



Seriusnyeeeee awokkkkk



Ini part 1. Tunggu next entry. Kbaiiiiii...

3 comments:

.::.liezza izz.::. said...

bukan tok imam la cik zuzu..tu namenye tok kadi..hehe =)

ima said...

iem makeupnya sama mcm aku masa nikah..tetibe jd misai...salah aku sbb aku terpakai make up expired huahuahuahua

ima said...

owh lupa nk komen yg pokjen kelihatan sangat la comelll kan!