Sep 2, 2012

Sugar Glider Talk Gath (SGTG) Gathering Sept 2012

Assalamualaikum.

Hey, for the first time, aku join gathering group sugar glider. Mestilah first time kan, aku bela gliders pun baru 3, 4 bulan je. Sebenarnya ini potluck gathering, jadi sesiapa yang datang tu pandai-pandai lah bawak makanan untuk dikongsi semua. Aku dengan Chan bawa kek coklat je, then tulis 'SGTG 2012' kat atas kek tu. Kat bawah nanti ada gambar kek tu :)

Datang-datang je, muka senyum-senyum sebab aku tak kenal sape pun kat situ. My bad :( Yang aku kenal cuma Kelvin Chan sebab dia je chinese kat group tu. Then, bebuat selamba jelah, datang menegur. Mujur betul. Kot-kotlah salah group, tak ke muka aku kena nyorok belakang dustbin?

Enjoy the photos, guys! (especially for sugar gliders owner dalam group Sugar Glider Malaysia, Pets Lover Malaysia, Sugar Glider Info dll)


Ni baru sikit, ramai lagi yang belum datang







Nick dengan ularnya, takutttttt tahu?

See, dah ramai kan?







Jim Boo punya gliders. I'm envy :(







Hedge hog & Parrot milik Naiman


Kelvin Chan, Zulhakimi, Marwin Shah, Jaslyn Tsuragi





Andy tengah bersihkan luka, sebab tergolek kejar gliders. Pity him.









The Admins








Ya, we all!







Nick buat show, hikhik



2 comments:

Useriez said...

tak dpt join SGTG kali ni..

-effa ayub- said...

nampak mcm best lahhh..sy pown ahli SGI..tp x aktif..uols superb sgt lahhh :)