Jun 19, 2015

Budget Trip to Seoul Day 2 Part 3 - Nami Island





Kami dah sampai di tanah Nami Island. Naik feri dari jeti ke Nami Island cuma 5 minit je. Sekejap sangat.


Pagi-pagi pun dah ramai orang.



Turun dari feri je, akan nampak sculpture ni. Tak tahu lah kebende binatang ni diselaputi ceramic, jubin, batu segala macam ada kat badan patung ni.


Ni pintu masuk dia.




Selepas pintu masuk kearah kiri, tadaa, dah nampak dah pokok-pokok tinggi ni ala-ala cerita Winter Sonata. Indah khabar dari rupa, rupanya. Ke, kami pergi salah musim? Kami pergi musim bunga, mana bunganya!!!


Kering. Tak sejuk.


Kami decided untuk pergi arah pokok-pokok ni dulu, sebab kurang orang. Sebab tourist terus kearah depan lepas entered the entrance.


See, takde orang. Kami ambil gambar dengan bersihnya.


Gambar aku pun bersih, hekhek.

 

Eh, marilah tidur sebentar semasa mengambil gambar.


Aaaaaa, bersihnya. cantiknya. Takde orang kacau gambar kami. Hekhek.



Macam pergi musim luruh, hang tau dak. Kami mahu bunga!


To be continued...

No comments: