Dec 28, 2015

Budget Trip to Seoul Day 3 Part 1 - Gyeongbokgung Palace



Hello! Dah hari ketiga di bumi Seoul!
Selamat datang ke Gyeongbokgung Palace!
Sejuk sangat pagi tu tapi bestttt...


Gambar ni belum masuk Gyeongbokgung Palace lagi tau. Ni kat kawasan luar. Mood masa memang happy. Taktau la kenapa. Sedap keadaan pagi kat sana. Sedap okeh.


Ini pintu gerbang sebelah kiri. Bukan pintu masuk utama. Sebab kami naik subway, jalan punya jalan terus keluar di bahagian kiri place. Pintu gerbang kecik pun dah rasa cantik.


Silalah ambil gambar diri masin-masing. Hahah!



Dah bergambar beriya, baru lah sampai ke Ticket Counter. 


The first think yang kami nampak is this one! Blossom! Haihhh cantik teramat!


Tenang, asyik.



This angle just to be sure that I'm captured the pink blossom. Hihi. And aidonowai I just love my ootd here. Hihi. Hihi. Hihi lagi. 


Beautiful



Us.


Oh yes! Palace ni luas. Kami tak berjalan pun ke seluruh kawasan. Hanya kat depan-depan je. Lagipun kawasan tu lawasan dan ada istana-istana di situ.

No comments: