Nov 27, 2010

Lomo ke?

Assalamualaikum!

Minggu lepas angah aku order lomo kamera from Kitty Sykes Closet. Order online, so kena bankin payment and then tunggu lomo tu sampai kat rumah. And 2 days ago, dah dapat dah lomonya. Tak payah pakai bateri dan guna filem kodak. Style dolu-dolu mak kita punya kamera. Dan disebabkan tak pakai bateri, sampai sekarang aku tak faham macam mana menatng ni berfungsi.

Harga dia murah gila kot. Kot. Made in China. Heh! :p Aku pun tak tahu kalau lomo original lingkungan harga dia berapa. Tapi yang ni tak sampai seratus Ringgit Malaysia pun.

Actually, aku tak berapa tahu sangat bab-bab hal-hal kamera ke, lomo or what ever yang berkaitan pasal gadget tu. Just tahu gitu-gitu and selekeh-selekeh je.

Ni ke lomo?
Lomo ke ni?
Ni lomo ke?


2 comments:

Clara Emily Cancer said...

alu penah nmpak kamera nie.
tak guna bateri ke?

cikzuzu said...

dia comel tau. memang tak guna bateri. aku pun belum try guna lagi. nanti kita tengok effect gambar dia cane.