Nov 30, 2011

All about food - Johnnys

Assalamualaikum.


Actually kitorang pi makan Johnnys ni on 9th Nov. Baru ni nak upload and update. So, cerita ni dah basi for you but not for me, sebab benda ni semua kenangan untuk cucu cicit aku, dan aku sendiri nanti. Cewah, kemainnn...


Kitorang kalau keluar, memang akan makan. It's all about food bebeh! Kitorang memang tak tengok wayang, errr actually me yang tak gemar sangat. Aku cepat mengantuk dalam keadaan gelap. So, kalau nak ajak aku tengok wayang, you totally definitely pick a wrong person hihi. Kesian kat Chan ada awek yang membosankan. Tapi dia sangat tak kisah, sebab tu me love him so much. Kuikuikui.


Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments: