Nov 28, 2011

Yaku

Assalamualaikum.


Pernah makan Yaku tak? Chan selalu cuba makanan baru, dan secara tak langsung aku pun terjebak sekali.


Yaku ni macam apam balik yang keras yang selalu ada kat pasar malam tu, tapi inti dia lain. Ada sosej, tuna, inti aiskrim pun ada. So semalam Chan beli masa kitorang jenjalan kat Sungei Wang.


Chan selalu try makanan yang tak pernah makan, thats why sekarang dia makin besar. Dia dah macam bonzer tau dak, bapak besar badan dia, hihi. Aku pun ada berharap dapat naikkan berat badan, hehe.


Published with Blogger-droid v2.0.1

1 comment:

Clara Emily Cancer said...

zuzu dia sama cam hot & rolls.
try makan kat situ.
sedap gak.