Nov 28, 2011

MAS vs BAHRAIN

Assalamualaikum.


Semalam kan game bola Harimau Muda, aku dengan Chan punyalah semangat pergi Bukit Jalil untuk tengok bola kelayakan Olimpik. Siap beratur pi beli tiket hujan-hujan.


Dah seronok-seronok 2-0 boleh pulak in 6 minutes je Bahrain sumbat 3 gol dengan 10 players je. Kuciwa sakit hati tau dak. Kalau hang duk rumah sakit hati, aku yang tengok live double sakit hati. Haih...


Tapi seronok gila pi stadium tengok penyokong, meriah sangat lagi-lagi Ultras Malaya. Diorang tak henti bersorak dari mula sampai habis kecuali masa Bahrain gol yang pertama. Diorang rasa tak percaya, sebab aku pun tak percaya hihi.


Takpelah, dah nama pun bertanding, mesti ada kalah menang.


*Budak Nazmi tu lincah betul.


Published with Blogger-droid v2.0.1

No comments: