May 3, 2014

Budget Trip to Sabah Part 3 - Hotel


Yomi Hotel

Our first breakfast was here. Disebabkan kitorang booked bilik yang untuk 2 orang sahaja, maka kami berdua breakfast dulu untuk hari pertama. Esoknya pulak Suzie dan Aiza breakfast. 

Hotel kemas, cantik. Tapi bilik dalam hotel tak berapa nak cantik, kakakah. Boleh lah untuk buat tidur dan letak barang je. Aku tak berapa nak ingat lah harga bilik hotel ni untuk semalam. Sigh :(

Let's the photos talk.





Breakfast kat Yomi Hotel ni sangatlah simple. Yelah, bukannya hotel 5 bintang, takkan lah dia nak letak oyster pulak kan. Basic of breakfast; nasi lemak, mee, roti, sosej, buah-buahan dan kopi/teh panas.

Tadaa! Simple kan?







Keadaan depan hotel Yomi. memang menghadap terus ke jalan utama. Jalan terus ke depan ialah laut dan Pasar Kraftangan/Philiphines Market. Bangunan yang curve tu ialah shopping mall ala-ala Lowyat.


Our first pit-stop is Kundasang! Ini kereta kitorang sewa, harganya RM100 untuk 24jam. Pasal kereta, Suzie punya tugas.



Let's gooooooo!!!!

No comments: