Aug 7, 2015

Budget Trip to Seoul Day 2 Part 7 - Nami Island




Dah kenyang, kita sambung berjalan! Kami ni kira beruntung jugaklah sebab kami sampai kat Nami Island ni pagi-pagi. Orang memang lah ada, tapi tak lah bersesak-sesak sampai tak dapat nak amik gambar, hehe.


See, kosong je kan. Memang tak ramai orang pepagi ni.




Momen-momen paling best bila dapat gambar bertiga. Maklumlah kami takdak tripod. Terpaksa cari meja nak letak leklok camera Suzie. Kihkihkih.



Lorong ni memang tak boleh nak buat apa, orang memang ramai. Dah memang port nak amik gambo. Hehek.



Alaaa, gambar blur la pulak. Kaki panjang-panjang nak pergi mana tu.


Ni persediaan nak melompat.


Last-last gambar buruk.





Kami tak sempat nak tawaf satu pulau. Besar nok. Setel bergambar kat sini, kami decide untuk terus gerak ke Petite France.


Sebelum keluar dari pulau akan jumpa wood block untuk signature for Happy New Year 2015. Padahal kami pergi ke sana bulan 4 dah punnn.



Ribbons for 2015


Jumpa di Petite France!

No comments: