Jan 3, 2011

Hari pertama di semester 6 / Oh vespa!

Assalamualaikum!

Oh yeah! Hari pertama di semester 6. Haih, belum-belum tadi pagi dah core subject. Mengantuklah weh. Confirm C lah aku semester ni, tidak dinafikan lagi. Macam mana entah nak dapat A, otak aku tak dapat nak mengeluarkan idea bernas +_+ Tadi jumpa satu vespa ni kat parking motor, kat mata aku nampak kacak oh. Merah makngah, kau! Encik, saya pinjam vespa encik, saya sandar kat vespa encik, saya pegang-pegang vespa encik, saya puji vespa encik, saya amek gambo kat vespa encik. Encik, terima kasih ye.

*thanks iempian for captured this picture :)

5 comments:

Clara Emily Cancer said...

wah rindu dengan suma (:

cikzuzu said...

macam biasa, kami bertiga je melia. hee. yang lain-lain tak jumpa lagi.

N.A.M said...

pas korg brgambr ni mst ko dgr sore ak yg merdu dr atas pggl masuk kelas lek!!! hahahahaha...

cikzuzu said...

hah! kau tau takpe. bersungguh dah aku nak balik. sengal betul.

ime momot said...

aku cute disini jgn jeles!