Apr 14, 2012

Holiday @ Fraser's Hill - Puncak Inn

Assalamualaikum.

Sebelum pulang, aku sesaja ambil gambar Puncak Inn yang serba putih ni. Kemas sangat.

Restoran Puncak Inn

Entrance


Tempat calling-calling.

Games area, boleh main congkak dan dam. Ada ke congkak plastik, tak feel langsung nak main congkak -_-

Sudut bacaan.

Door to restaurant.


This signboard located at the back of Puncak Inn, which is a slope.

Ngeri jugaklah menginap kat hotel sebelah curam ni, dahlah bilik kami yang belakang sekali. Then, after check semua barang-barang cukup, kami pun bertolak balik ke Muar. Future planning is Bukit Tinggi. Kita nak pakai baju warna apa pula ekh, hehe...

No comments: