Apr 15, 2012

Holiday @ Fraser's Hill - Fraser's Hill

Assalamualaikum.

Yey, kita sambung lagi holiday di Bukit Fraser. Kawasan Bukit Fraser tak besar mana, pusing-pusing-pusing, tang tu jugak jumpanya. Jadi kami jalan kaki bersiar-siar di situ.





Nak duduk bergambar kat kerusi ni, kami paksa-paksa Abah tolong ambilkan gambar kami, hehe.




Empat beranak bergambar, tengok Arull tinggi sangat.






Hey-hey we, the siblings!



Pepagi ceni, tadak orang yang keluar pergi bersiar-siar, kami ja yang buat. Jadi tadak orang yang kami nak suruh tolong ambilkan gambar. Aku pun duk letak kamera atas concrete seating then set time. Satu kali time, tiga kali capture. So, actually gambaq ni ada 3, tapi aku letak satu cukuplah dak.


Yang ni pun sama, setting time jugak.

Sekejap je kami duk melepak kat Bukit Fraser, kawasan kecil then takde tempat yang nak dikunjungi. After that, kami bersiap untuk pulang. The next entry kami ambil gambar di Puncak Inn.

No comments: