Jan 28, 2013

Foto : Trip to Bangkok, Thailand (Part 2)


23/01/2013, Rabu, 9.30pm

Airport Bangkok

Dah sampai Airport Bangkok, tapi tak ingat nama airport, adey... Dalam flight aku tak tidur pun. Tak boleh nak tidur woi. Duk main game, tengok Shany tidur kat sebelah, tengok menu kat pocket kerusi, tengok orang korea sebelah kanan tidur. Nak tengok luar, bukan nampak awan, dah malam. Dalam setengah jam nak sampai tu, annoucer flight kata nak mendarat. Terus segar mata sebab nak sampai Bangkok dah!

















No comments: