Jan 30, 2013

Foto : Trip to Bangkok, Thailand (Part 3)


23/01/2103, Rabu

Furama International Hotel

Bilik hotel ni memang cantik. Menjerit sekejap dengan Aisyah bila tengok bathroom dia clearglass wehhhh... Bila nak mandi tu kena turunkan tirai la, heheh. Serius cantik, luas, besar, bersih. Sebelum-sebelum ni kalau pergi holiday, just check in kat hotel murah, motelatau hotel budget je. Yelah, hanya untuk tidur dan mandi sahaja. Tapi kali ni, serius, kitorang tidur pun tak sedar. Tetiap pagi Shany intercom kejutlan kitorang, heheh. Punyalah nyenyak tidur.

Tapi bilik kitorang tak berapa nak strategik, sebab tak dapat nak tengok sunset. Ada satu building tinggi yang halang pemandangan sunset tu. Dan aku diberitahu, bilik hotel sebesar alam tu cuma RM200 untuk satu malam. Murah kan...



































No comments: