Jan 15, 2013

Masjid Jamek - Jalan TAR


Semalam pagi-pagi dah sakit kepala. Sampai di office, aku terus pergi bilik meeting belakang dan tidur. Sejam jugak aku tidur. Pukul 10 macamtu baru aku bangun. Mujur bos takde, hihik. Then, terus buat kerja, settlekan kerja yang pending. And lastly, dalam masa setengah hari, 4 valuation yg pending, tapi alhamdulillah semua dah sette.

After that, terus mintak half day leave, kengkonon sakit kepala nak berehat kat rumah. Tapi tak, melencong ke Masjid Jamek. Hihik. Sakit kepala dah ok, cuma takde mood nak buat kerja. Dan harini pun, aku masih cuti, tak mahu kerja.





No comments: