Dec 2, 2011

Novel - Kau Milikku

Assalamualaikum.


Dah lama sebenarnya tak baca novel. Dulu-dulu rajin jugaklah baca novel walaupun koleksi tak banyak mana. Paling popular dulu novel dari penulis Norhayati Berahim, Damya Hanna, Aisya Sofea, Aina Emir dll. Sesiapa yang kaki novel confirm kenal diorang ni.


So, last few days after work, aku dengan Chan pergi KLCC untuk makan malam. Before that, jenjalan round-round and then singgah Kinokuniya. Belek punya belek, lamalah jugak aku berdiri-bongkok-cangkung cari novel-novel yang best. Sinopsis setiap novel aku baca. Chan dah gi kat rak 'hobbies & art'. Dia suka sangat tengok buku puzzle, sudoku dll. Tapi harga dia mahal bak hang!


Lastly, dapat satu novel. Yey!


Tajuk: Kau Milikku

Penulis: Aisha Hamza

Penerbit: Kaki Novel Enterprise

Harga: RM23

Watak utama: Dizyan Farhana, Fezrul Faizal & Ku Zhety


Sinopsis:

Dizyan seorang gadis gempal yang selalu dijadikan bahan usikan Faizal. Selepas 8 tahun, mereka bertemu kembali dan terpaksa disatukan atas satu peristiwa. Ku Zhety wujud didalam hubungan mereka dan menyebabkan Dizyan mula jauh hati. Adakah mereka akan bersatu dan membina keluarga sempurna?


Selamat membaca!


Published with Blogger-droid v2.0.1

2 comments:

N.A.M said...

Ko baca dulu, klu ok, ak pinjam! hahahaha..

juleha.aripen said...

aik, kaki novel jugak ekh, hehe.