Dec 15, 2014

Company Trip to Bangkok Part 1 - Arrival & First Dinner


Arrived in Dong Mueng Airport, Bangkok!



View inside The Siam Heritage Boutique Hotel, gambar di bawah:-



Bathroom


Bathroom view 2


Bedroom



Sebenarnya the first night dinner, aku ingat nak ajak dorang pergi makan kat kedai yg dulu aku pernah makan masa aku pergi pertama kali. Penat berjalan, tak jumpa-jumpa pun kedai tu. Last-last semua dah lapar, kitorang decide makan kat kedai Arab. Bangkok ialah susah nak cari kedai makan halal. Yang halal pun sebab kedai makanan India, Timur Tengah dan Arab.

Blerggghhh!



Order nasi arab!


View dalam kedai. Convenient.


Suka sangat amik gambar dari atas. Penat mendongak.









After dinner, balik tidur. Esok berjalan! Yay!

No comments: