Jun 3, 2010

Bukan sekadar nasi ayam



Entah bila tarikhnya kami ke The Chicken Rice Shop...bukan sekadar nasi ayam (sila nyanyi ikut tema tersebut) Dah lama jugak, sebelum aku balik ke Muar. Telinga aku pernah dengar yang konon-kononnya Chicken Rice Shop ni tak sedap, tak best, tak segala-galanya. So, mindset aku dah tak teringin nak makan kat sini pun disebabkan pendengaran telinga aku yang sebegitu. Tetapi disebabkan Encik Aeh bawa aku pergi makan kat sini, aku rasa okay saja. Takda rasa teruk pun, okay saja. Tekak orang sama, tapi selera lain-lain.

p/s : Harga sepinggan nasi ayam kat The Chicken Rice Shop boleh dapat 2 pinggan nasi ayam kat warung abah aku. Nasi ayam abah aku siap warna-warni lagi.

No comments: