Jun 22, 2010

Entry KHAS buat Clara Cancer


Tarikh hari ini 22 Jun 2010.

23 tahun yang lalu lahir satu baby namanya Harmielia Hasdiyanti bte Hamdan. 5 tahun yang lalu aku mula berkawan dengan beliau. Jadi tarikh ini melupakan tarikh ulang tahun beliau selama beliau hidup. Semoga beliau dipanjangkan umurnya untuk aku dan beliau tetap berkawan sampai bila-bila. Kami jadi rapat sejak 5 tahun lalu sehingga sekarang bersama 3 orang kawan yang lain. (mood skema).

Okay tukar mood.

Happy birthday Melia!
Bila nak kahwin? Eh salah soalan.
Bila nak jumpa lagi? Takde lah lama sangat tak jumpa, cuma kami dah beberapa tahun hidup sebumbung. Kan.... :p

Hadiah 1:
Kek berbentuk bulat dari Secret Recipe berperisa Chocolate Chip Walnut beserta lilin hidup dengan api dihadiahkan untuk Melia.

Hadiah 2:
23 kuntum bunga lily merah jambu digubah sendiri oleh aku untuk beliau. Aku tau ia tak indah, tapi aku tak kisah.

Bagi sesiapa yang dah tahu dan belum tahu, beliau takde kekasih, bukan boyfriend okay. Kekasih. Boyfriend beliau sangat ramai. Girlfriend lagilah ramai. Dan aku salah satunya. Cewahhh, aku tak perasan okay, tak percaya sila tanya beliau. Haha. Cepat-cepat goda beliau wahai lelaki sekalian.

*hadiah 1 dan 2 merupakan khayalan semata-mata.

Okay Melia, sorry takde hadiah. Ni entry KHAS buat kau. Tadaaa!!!

claraemilycancer.blogspot.com

6 comments:

-en.sani- said...

oh....kirim salam sama melia...kata abang pun single juga...lalalala...

cikzuzu said...

O_o

Clara Emily Cancer said...

zuzu..
tima kasih la ;-)

liezza said...

mek ya..adiah dr ak tunggu bln 10 ni ye..ak bg adiah title 'makcik' kt ko..hehe

cikzuzu said...

liezza, aku title 'auntie' okay!

Clara Emily Cancer said...

aku nak auntie.
xnak makcik.