Sep 8, 2010

Biskut cornflakes

Biskut keempat yang Datin Idah buat dan aku dengan angah just tolong yang mana kitorang reti nak tolong. Ini biskut cornflakes!

Actually kitorang tak tahu nak bentukkan biskut ni dalam paper cup macam mana. Nak bentukkan bulat, sangatlah buruk rupanya. So, kitorang decide untuk letak tanpa bentuk dan tambah ceri atas dia. Takde lah buruk sangat rupa dia, bulat lagi buruk okay! Walaupun rupa dia tak kacak, tapi rasa dia kacak tau! Meh datang rumah aku, rasa sikit biskut-biskut yang kitorang bikin :)

Selamat hari raya!

No comments: