Sep 8, 2010

Biskut permaisuri

Haaa...dah 2 entry pasal biskut raya ni. Dah macam blog resipi biskut raya :p

Kan dah nak raya, memanglah aktiviti semuanya berkenaan hari raya. Biskut ni still lagi belum siap sepenuhnya masa aku type entry ni. Tengah terhidu-hidu bau sedap biskut tu kat dapur. 1st round biskut ni keluar dari oven, hangit! Sebab terlampau panas. Lepas tu kurangkan jadi 140 darjah celcius. And the 2nd round, dah terserlah kekacakkannya :p

Dah makan sebiji tadi. Okay rasanya. Boleh hidang kat meja untuk guest yang datang beraya nanti. Korang datang rumah aku, korang rasa sendiri k :)

3 comments:

Clara Emily Cancer said...

zuzu ko wat kueih raya sendiri ke. best best ;-)

cikzuzu said...

ya! mestilah..tiap-tiap tahun buat sendiri. kalau beli, mahallah,lagipun tak tau lagi rasanya macammana. orang yang jual, konfem dia pakai mentega, tapi bikut raya rumah aku pakai butter :)

H@rY@Ti said...

sis sya nk resepi biskut nie bole x..?