Dec 25, 2010

Oh! kahwin / at Izzaura's wedding

Assalamualaikum!

Selamat menonton rancangan Anda Ada 60 saat! Oh, tidak. Aku tengah tonton rancangan tu kat channel Ria. Digital surrounding rancangan tu sangat terserlah.

Ok, tadi tengahari aku pergi jemputan kahwin ex-classmate sekolah menengah with Nida and Aini. To Aini, thanks for tumpang kereta kau pergi wedding Izzaura (Zora) :) And the theme for the wedding is white / aqua colours! The wedding dress was so fit to her. Nice sangat. Tapi bila aku sampai, the bride dah pun bersanding, dan tengah makan beradab.








Segan-segan je nak cari orang / budak yang boleh capture photo kita bertiga. Tak best lah kalau capture sendiri, tak feel tau! So, sebat sorang awek cun plus gebu kat situ. Main tarik je 'boleh ambek gambar kitorang?' Tuh ha, gambar senget, aku rasa memang style dia amek gambar angle cenggitu, rasa dia comel kot. But, mak tak suka nok! Ambek gambo tegak-tegak ok, mak nak tengok pun senang hati dengan kepala tegak :p Anyway, thanks so much awek! I appreciate it.


Oh yeah! tak dapat nak sorok ketinggian aku bak model tu T_T

Hah! Yang ini mengaku memang capture sendiri, tapi jari Nida yang tekan button capture, so feel tu ada sikit je :p Perut dah kenyang nak balik, muka minyak-minyak. Yang paling obvious sekali aku lah, Nida maintain dengan mekap dia tu. (mekap ke Nid?) Haha. Biasalah, I memang kampung, tak reti nak tacap mekap kat muka gelap ni ha. Tataplah muka ni yek.

Selamat Pengantin Baru, Zora & Mus! :)

3 comments:

N.A.M said...

hahahaha...ko bila lg...ak dh tak sabor2 nk mkn nasi minyak ko...wahahahaha...

cikzuzu said...

sabar k, aku tengah bercinta ni. tak lama lagi lah tu :p

Anonymous said...

thnks zu,nid n aini...sayang korang.. -zaura-