Jan 26, 2012

Dinner at Bukit Jalil Golf Club

Assalamualaikum.

14th Januari yang lepas, kami; aku, Chong, Yuen, Ika dan bos Eddie dijemput untuk makan malam bersama klien di ballroom Bukit Jalil Golf Club. Kliennya ialah YNH Development Property. Kot. Entah, tak kenal la klien ni, biasalah saya staff baru tak berapa nak familiar sangat, hihik.




Yuen and Ika, selamba je Yuen mekap dalam toilet before masuk ballroom, siap Ika yang bubuh eye shadow kat mata Yuen.


Chong and Yuen, like couple kan, kehkehkeh.

Ni nombor lucky draw. Tak lucky langsung malam tu, cis! Memang geram jugaklah sebab hadiah-hadiah sangat lumayan macam Ipad2, Iphone 4s dll. Kalaulah aku dapat, sengih sekarang ni aku online guna menatang tu.




Ini sup sirip ikan yu, tak sedap pun, meloyakan tekak aku je. Uwekkkk!

***thanks to Ika for her camera to capture all these photos.

1 comment:

N.A.M said...

u're welcome! ^_^