Jan 1, 2012

Medan Ikan Bakar Sg. Punggor, Crystal Bay, Melaka

Assalamualaikum.

Baru balik dari shopping kat Mydin MITC, Melaka sebab nak beli baju sekolah Arull. Then lepas tu pergi makan malam di Medan Ikan Bakar Sg. Punggor, Crystal Bay, Melaka.

Ini jeli kelapa, sedapppp...

Nasi lemak, sambal dia pun sedap jugak
.
Ikan bakar kosong, tapi yang tak best, masih mentah :( Nampak tak masih warna merah.

Scallop! Dapppp....

Kupang masak sambal, tapi sambal hangus! Eeee, geram betul!

Sotong goreng tepung. Tepung tak best!

Ikan siakap masak 3 rasa. Dah rasa sambal, tak de pun 3 rasa. Haihhh.. Ikan dia pun hangus!

Serius, lepas ni atau lain kali takkan pergi kedai ni lagi. kalau rating penuh 10, aku bagi 2 je. Sangat tak berpuas hati. Cuma jeli kelapa dengan scallop je yang ok, yang lain hancur.

No comments: