Jan 29, 2012

Holiday @ Cameron Highlands - The Big Red Strawberry Farm 2

Assalamualaikum.

Seperti yang dikatakan dalam entry lepas, kali ni bahagian sayur. Walaupun tak banyak sayur dalam Farm ni, tapi kesegarannya amatlah terserlah. Rasa macam nak cabut dari tanah-terus makan cenggitu. Heheh.





Hijau ngattt kan... Seronok je duk dalam kebun penuh sayur segar hijau cenggini.

Ini salad biasa yang kita nampak kat pasar tu.

Yang ni namanya Butterhead, sejenis salad jugak.

Ini pulak Red Coral. Salad warna merah. Rupa dia macam terumbu karang kan, so that's why aku rasa nama dia coral.



Ahaa! Pakcik ni sporting, tak suruh amik gambar pun, tapi dia dah posing dulu. Heheh. Pakcik ni kata lobak putih ni senang ditanam dan tumbuh.

No comments: