May 20, 2010

Lumut

Menuju ke Lumut pada 1 April 2010, ada sebab. Sebab : nak ambil ikan fresh-fresh bawa balik KL di Kompleks LKIM. Saja nak bagi kat family masing-masinglah kononnya. Last-last takda ikan sebab sampai Lumut dah petang, yang ada penat. So, jalan-jalan.

Ini Encik Aeh. Dialah tukang foto. Sebelum dia pegang kamera, biar saya capture foto dia dulu. Dia sangat susah untuk bergambar. Sibuk sangat muka tak handsome. I peduli apa?



Marina Wing Water Front, Lumut


Taman Paya Bakau. Kera kat sini memang tak berapa nak liar. Jauh sungguh dengan perangai kera kat Tanjung Ketapang, Muar. Sungguh biadap. Betul, biadap. (muka serius) Ada satu kera tu kudung tangan kot. Dia ada tangan ke? Ke, kaki? Entah. Tapi kera kat atas signboard OKU tu tak cacat. Salah parking barangkali.

Captured by : Aeh - Zuzu
Wrote by : Zuzu

3 comments:

liezza said...

ssungguhnya ak amat terase dgn khadiran kalian waktu itu..sket pn xajak ak lepak same eh..huhuhu

mama_izz said...

hahhaha.. iyo la.. sama ngan baju papa.. kita ni ada aura ni.. hahha

cikzuzu said...

oh liezza, seriously kitorang balik hari. sorry..

mama, kita aura penulis, diorang aura baju,haha