May 29, 2010

The Ship - Horror Movie

Makluman! The Ship bukan horror movie okay. Itu kedai makan di Kampung Baru, KL. Tajuk entry takda kaitan. Maaf. Dalam kedai tu ada kapal. Dalam kapal ada kaunter. Dalam kaunter ada duit.

THE SHIP - CHOP & STEAK




Situasinya : Kertas menu sampai, aku tengok-tengok, konon pilih-pilih. Last-last aku sedar aku tak dapat bayangkan tajuk setiap satu menu dengan rupa hidangan yang akan dihidangkan. And then dengan rasa kecewa aku tunjuk dan sebut nama hidangan yang aku agak-agak pernah dengar dan pernah nampak rupa hidangan tu. Ohhh, kat sini aku dah tahu yang aku memang-memang gila jakun-sakai tak pernah pergi kedai yang macam ni. Actually kedai ni kedai chop & steak. Aku hanya TAHU pesan nasi putih dan sotong goreng kunyit saja okay. (-_-') Encik Aeh order Lamb Chop dan aku Nasi Ayam Sizzling. See!! Benda biasa, sebab aku tak tahu nak pilih menu apa. Arrgghhh! Aku dah memang harus tak suka chop-chop segala bagai, sebab aku tak suka black pepper. Lamb Chop tu sebenarnya benda biasa bagi kebanyakan orang, tapi pada aku ia bukan biasa. Maaf tekak saya tak nak terima.


3 comments:

Cik Aeh said...

ikut zuzu, mkn aje. slre tgi2 sgt cik zuzu ni dr bf die. hukhukhuk.

cikzuzu said...

mana ada,awak yang bawak saya kan

ocey said...

wah..hr ini harijadi sayep!