Jul 18, 2010

Geng : Episode 2

Nampak tak background gambar-gambar kat bawah ni. Hehe. Cosmo's World, Times Square. Dah tak dapat pergi Genting Highlands, kita orang ambil alternatif lain untuk main benda alah yang hampir-hampir sama. Tapi kat dalam Times Square ni kecil je. Tempat terkepung. Tak macam Genting, luas, nak main pun seronok. Tapi kalau pergi Genting, memang aku takkan main ah. Takut oh!


Puan Liezza dengan En. Izzaf. Husband kesayangan beliau. En. Izzaf memang sentiasa ada untuk jaga. Kita orang pun takdelah risau sangat kan.. Tapi dia jalan cepat oh, walaupun bawak perut. Aku yang keding ni pun jalan terhegeh-hegeh :p


Sebenarnya sangat susah untuk membuat keputusan nak masuk dalam Cosmo's World ni. Aku tak mahu main benda-benda pusing-pusing tu semua. Ya, aku takut okay. Belle pun berkira-kira nak masuk. Lepak-lepak kat luar ni nak dekat sejam. Keputusan tak jugak dibuat-buat. Huhu.

* The next entry, kita orang masuk ke tak?

6 comments:

liezza izz said...

tu la gne nye bwk suami k sane k sini..kalo tberanak kt TS tu, sng sket nk bwk k spital..hahaha

tp dlm gmbr ak nmpk slim je kn..hahaha

cikzuzu said...

hehe. kau kan maintain cun. dah ade husband, kena lagi cun.

liezza izz said...

haha..tau xpe..bju tu je y tgkp gmbo xnmpk prut..huhuhu...kalo pkai bju len...kantoila prut ak..hahaha

Clara Emily Cancer said...

ade 1 pic tu.
style la.

liezza izz said...

pic y mane eh..

cikzuzu said...

yang mana?