Jul 23, 2010

Geng : Episode 3

Tadaaa! Akhirnya kita orang masuk jugak. Punya lah lama berfikir, at last beli jugak tiket masuk Cosmo's World. 1st game ialah roller coaster. Confirmlah aku tak naik beb. Kau ingat aku berani? Aku penakut. Mereka bertiga je yang naik. Pening-pening kepala naik roller coaster tunggang terbalik. Kehkehkeh.


Ececeh..muka macam confident berani yakin naik rollercoaster. Haha.

Aku dengan Cik Belle.Sama cantik sama padan kan :p

Kau orang nampak je dia orang ni sengih-sengih, tetapi hakikatnya pening kepala nak mampus sebab game kat dalam Cosmo's World tu semua style pusing-pusing. Si Belle dah uwek uwek nak muntah. Haha. Bai jangan cakap, kalau boleh dia main semua game dalam tu walaupun dah pening.



Puan Liezza takde, so gambar tak cukup korum. Tak santek lahkan. Kalau berlima barulah cantik. Tapi takkan dia nak masuk bayar tiket tapi tak main apa-apa kan... So, Puan Liezza kena tunggu kat luar Bersama Encik Izzaf beliau. Encik Aeh aku pun tunggu kat luar dengan DD. Kehkehkeh.

4 comments:

liezza izz said...

huhu..xpe2..nnti da kuar bb ni..ak lenjan sume game..xckup kt TS tu..genting plak ak nek..hehe

Clara Emily Cancer said...

otak aku bergegak.
sebab hentakan.

liezza izz said...

jnji xtmuntah dlm tu..hehe

cikzuzu said...

tapi kita mesti balas dendam kat budak kecik bengong tu,hahahaha