May 12, 2011

Momen terakhir

Assalamualaikum.

Hari ni dah 12hb Mei, dah sebulan takda entry baru. Lagipun baru je habiskan paper for final exam in final semester. Paper for the last day yang paling sakit sekali, free-free je hilang 13 markah. Baby betul! Cuak sungguh paper terakhir tu, harapan lulus je kalau tak dapat result bagus, haih +_+

Bila dah tension-tension, esoknya pergi berjimba-ramba dengan housemate kat KL. Seronok memang seronok, tapi dalam hati masih fikir paper terakhir tu. Till now terfikir-fikir lagi. Oh!






Ha! Sephora ni lah yang teringin nak masuk, tapi tak masuk jugak. Lalu depan pintu je. Dalam tu full with mekap, mesti seronok dapat try mekap free.

To housemate;
Till we met again, hope you all success!

Love;
Juleha Aripen

1 comment:

Arief said...

good luck zuzuss..