Feb 15, 2011

Bebot is going ok :)

Assalamualaikum

Tadaaa! Bebot's here! I'm okay now! I know you are worried about me Juleha (and some girls i think :p) so I'm here to say that I'm okay even I know I'm not handsome like before :|

Oh Bebot, saya tak kisah awak dah tak handsome sebab lubang akibat main katak tuh, saya tetap sayang awak. Awak pun don't worry ok?


Gambar-gambar ni memang fresh dari ladang, baru je angah aku post kat Facebook aku. Angah kata macam ni lah rutin harian Bebot.

Termenung depan pagar rumah tengok budak-budak main lari-lari, kejar-kejar. Nampak macam termenung fikir masa depan dia apa nak jadi sebab badan dah berlubang, so bimbang bila besar nanti dia tak dapat nak jadi askar sebab askar mana boleh ada parut dan kalau nak jadi model pun tak boleh sebab dia dah tak kacak+handsome, so dia tak boleh posing-posing secara menggairahkan apatah lagi mengiurkan mak-mak ikan untuk support kehidupan dia bila dah takde duit nanti. Oh, mengarut! Okbai!

5 comments:

anabella momoque said...

ciannye bebot! :(

N.A.M said...

hehehe..dont worry bebot..xhandsome2 pn ada org msh syg...hhehehehe..

cikzuzu said...

and you one of the girls admired me right? thanks a lot

xoxo;
bebot

purpleezzatee said...

~~weyh xbley blah ble ko tulis some girls that admired...
bengong da ko...
haha...
tp bebot u ttap handsome d hati i...
n u da gemokkss !!!
oouuhh i like u gemoks !
hee...

cikzuzu said...

hahaha, bebot yang pesan suruh tulis gitu, aku ikut je. sekarang dia dah bongkak ramai sangat yang dah in love dengan dia. adey.