Feb 6, 2011

Dress vs jumpsuit

Assalamualaikum
Tadaaa! Yes! Yes! Yes! Ok, nampak macam excited + happy gila kan. Memang happy sebab dapat dress biru tuh. Yang jumpsuit tuh Ima punya. Dia pun excited + happy gila macam aku, sebab dia memang mencari jumpsuit. And finally we got it! Ala lagipun murah je, sebab tuh rasa macam berbaloi-baloi je bila dapat beli.

Ha! Jangan nak membayangkan aku kurus gila dengan drees tuh. Aku cantik bila pakai ok! Don't jugde me by my dress, ecehhhh! Chanhonam siap mengesyorkan aku untuk pakai legging bila pakai dress tuh. Ceh! Pandai betul mamat tuh mix & match pemakaian aku :p Tapi kalau pakai legging, yes for sure aku nampak keding gila. So, jeans sudey!

Ima, kau pun cantik in that jumpsuit! Yang penting confident! (sambil menggenggam tangan dengan semangat membara) Thanks to Ima sebab captured gambar guna kamera handphone canggih dia. Yes! Yes! (masih excited neh!)

p/s: Ima lebih excited dari aku, sebab dah sejam dia duk pakai jumpsuit tuh. Kehkehkeh.

6 comments:

purpleezzatee said...

~~weyh korg bli kt mne?
aku jmp jumpsuit cm tu kt times square n sg. wang...
yg dress tu xde yg labuh smpai bwh ke?
haish ko ni wt kn aku nk bli plak...
da la aku bru je cncel order kt blog sbb mak aku mara dok shopping bju je...
haha...

Clara Emily Cancer said...

zuzu aku cr jumpsuit gak.
mmg aku nak pakai sgt2.
tolong belikan utk aku.
nnti aku byr kan.

cikzuzu said...

dress ade kot, tapi still kena pakai legging or skinny jeans untuk nampak kacak. ceh....

melia kau betul2 nak ke? bila pulak nak bagi kat kau, nak pos?

Clara Emily Cancer said...

pos pun boleh. aku bankin kat duit.
kalau baju sehelai pakai pos ekspress pun boleh.

cikzuzu said...

ha, pos express murah sikit. tapi weekend baru aku g kl. maybe sabtu. dahbankin nanti bagi tau. jumpsuit tuh rm30 je. kalau takde stok, nanti aku contact through hp.

Clara Emily Cancer said...

ok ;-)
free size kn.
papehal gtau k.