Feb 2, 2011

Hari Melawat KL 2

Assalamualaikum

Setelah sekian lama blog ini ditinggalkan tanpa khabar berita, oleh itu dengan rasa besar hati dan jantung, episod kedua hari melawat Kuala Lumpur disiarkan.

Aku macam on vacation kat Bali kan susasananya. Ceh konon, Taman Tasik Perdana je ok. Jangan nak perasan sangat kau tu pergi Bali cik Leha oi. Ok, berhenti perasan.


Perasan tak kaki aku bersilang kalau gambar penuh diambil. Hehe, yes of course sebab nak sorokkan kekedingan diri aku tuh. Kaki aku panjang, so memang cantik, tapi bila pandang badan seluruh, nampak la macam orang afrika tak makan 2 bulan :p



Ok, time ni memang aku nak gelak gila, sebab konon-konon sedang berdrama, ceh! Boleh tahan mamat ni nak berdrama dengan aku.


The final Hari Melawat KL will be post in the next entry.

2 comments:

raravintage said...

nak pegi la kt cni! best jugak dating..huhuhuh

cikzuzu said...

kan! jalan2 waktu petang :)