Feb 7, 2011

Review blog : raravintage

Assalamualaikum
Malam ni saja-saja je nak review blog orang lain. Actually, it's a blogshop. Rasa macam berbaloi-baloi je kalau beli kat blog ni. So, tadi owner of the blog datang Seksyen 7, Shah Alam buat car booth sale. Dengan rasa excited dan bersungguh-sungguh pergi tempat berkenaan.

Klik link bawah ni untuk ke blog tersebut.



Gambar-gambar diatas adalah contoh-contoh dress yang raravintage jual. Murah sangat. Kalau beli by hand lagi murah. Kualiti adalah sangat baik, so memang berbaloi-baloi lah.

5 comments:

raravintage said...

heeeee! thx for the review korang! nnt i update kt blog jugak :)

cikzuzu said...

hihi. you're most welcome :)

Anonymous said...

nape org y pakai macm laki je?
abg chn ke y pakai bju ni?

cikzuzu said...

banyaklah lelaki, perempuan la weh.

Anonymous said...

ler x nmpk ke bust dia body cntik lg tuh huu