Feb 12, 2011

Bila rakan serumah bertujuan satu ke Bijou Bazaar

Assalamualaikum
Entry kali ni memang penuh dengan gambar, dah jadi macam album gambar pun ada. Bukan senang nak hangout dengan housemate, so gambar-gambar ni boleh jadi kenangan bila aku jadi nenek nanti.
Petang tadi aku, Husna, Ima pergi Dataran Shah Alam, Pekan Frinjan 17 & Bijou Bazaar. Tak meriah sangat lah, macam kena ada something yang perlu dibuat untuk attract orang datang. Tapi kawasan pun terhad, kalau ramai sangat orang pun sesak jugak kan. Banyak booth baju-baju vintage kat situ. So, sesiapa yang memang bervintage style tu, ni memang kawasan dia orang.


Baju ni Ima dah rembat satu. Berhelai-helai jugaklah dia beli.

Bukan ada jualan baju je, jualan buku-buku, karya-karya penulis pun ada. Setahu aku, ada perlancaran buku 'Kuala Lumpur, Aku Okay' kot.






Gambar ni memang gambar keberet aku lah! Rasa macam cantik gila masa ni. Tahap keyakinan dah overlevel even aku kurus. Hehehe.


Aku tak pernah lagi amek gambar buat pipi-kembung-kembung-konon-konon-comel-eeewww! Ni first time, last time tak tau lagi.

Ni je untuk etry kali ni, okbai!

4 comments:

N.A.M said...

oiittt...sakan shopping nampak??? hahahaha...

cikzuzu said...

imah weh yang sakan. dia memang gila kalau dapat tempat gini.

Kekupu said...

Dah makin style srkg. Heee. :D

cikzuzu said...

haha. style buruk :p